Din ce in ce mai des fidelizarea angajatilor are loc prin organizarea unor petreceri cu firma. Indiferent ca este vorba despre o petrecere de Paste sau de sfarsit de an ori pur si simplu o petrecere prin care se incheaga mai bine relatiile intre angajati su sunt fidelizati angajatii trebuie sa pregatiti foate bine participantii pentru ca acestia sa ramana cu cea mai buna impresie. 

Petrecerile pentru angajati sunt un prilej de voie buna si de distractie. In momentul in care se ia hotararea sa se organizeze astfel de evenimente, va recomandam sa respectati regulile de baza. 

Faceti o lista cu toate aspectele de care trebuie sa tineti cont precum locatia, bugetul, lista de invitati, sonorizarea si cadourile pentru colegi. Se va contacta din timp localul pentru a se verifica si disponibilitatea lui, deoarece sunt si perioade aglomerate. Se propun doua date pentru petrecere si conducerea va trebui sa aiba posibilitatea de a alege si de a evita intersectarea cu proiectele importante din companie. 

Se va solicita personalului sa trimita si o confirmare a anuntului primit si daca se poate si o serie de alte sugestii referitoare la petreceri. Daca faceti acest lucru, va exista si certitudinea ca angajatii au primit invitatiile si puteti afla preferintele angajatorilor in ceea ce priveste muzica, mancarea si bauturile. 

Se vor oferi angajatilor cat mai multe detalii cu privire la petrecere, pentru a se afla daca acestia pot sa vina insotiti si tinuta recomandata si se comunica si ora la care va trebui sa se termine petrecerea pentru a se evita eventualele neplaceri venite din partea angajatilor pusi pe distractie. 

Se vor integra si momente cheie, care vor atrage participarea la petrecere si care capteaza interesul participantilor, precum decernarea de premii pentru angajati si diverse tombole cu premii. Nu va trebui sa uitati nici de speech-ul de multumire pentru implicarea si suportul invitatilor, de recunoastere a meritelor si de transmitere a unui mesaj cat mai optimist.