Pentru ca petrecerea de nunta sau botezul sa fie un real succes de care sa va amintiti atat voi cat si invitatii e important sa alegeti cu atentie restaurantul unde veti organiza nunta. 

Sunt cateva criterii de care este bine sa tineti cont cand alegeti restaurantul de nunta. 

Va recomandam sa va ganditi din timp la modul in care veti alege restaurantul chiar si cu un an inainte de nunta. Stim ca pare ciudat, dar sunt si miri care rezerva salile chiar si cu un an si jumatate inainte. 

Unul din cele mai importante avantaje este ca veti putea stabili cea mai convenabila data pentru voi sau pentru persoanele apropiate fara sa fiti restrictionati de lipsa unor sali libere. 

Luati in calcul ca restaurantele pentru nunta selecte si spatioase sunt solicitate si, daca incepeti sa cautati din timp, veti reusi sa faceti o rezervare. 

Va recomandam sa stabiliti mai multe restaurante care va intereseaza si sa mergeti apoi sa le vedeti si sa aflati detalii in legatura cu meniurile si preturile. Nu va opriti la primul restaurant vizitat si faceti un tur al catorva sali de ceremonie pentru a va putea face o parere comparativa. Apoi puteti sa luati cea mai inteleapta decizie.

Este foarte important ca in momentul in care alegeti restaurantele sa tineti cont de modul in care acestea sunt dimensionate pentru ca nu se va justifica sa platiti pentru sali mari, daca numarul de invitati este mic. 

Este ideal ca restaurantul pentru nunta sa va puna la dispozitie un spatiu cat mai generos in care ringul de dans sa poata fi vazut de oricine. Nu alegeti restaurante cu separeuri pentru ca veti izola invitatii. 

Atunci cand ati ales restaurantul visat va trebui sa achitati si un avans minim si va recomandam sa semnati si un contract pentru a va asigura ca sala este rezervata pentru voi. In contract va trebui sa stabiliti si toate detaliile despre care se vorbeste si veti fi mai feriti de costurile neprevazute. 

Cereti toate detaliile cu privire la modul in care se va inchiria sala, pe ora sau pe zi, si stabiliti pretul. In acest context puteti intreba si despre ora maxima pana la care veti putea ramane, dar si despre suma pe care va trebui sa o platiti in cazul in care depasiti aceasta ora.