Nasterea copilului este un eveniment fericit in viata cuplurilor. Imediat dupa ce aceasta s-a nascut, parintii vor sa ofere tot ce e mai bun. Botezul este primul eveniment important din viata copilului, dupa ce acesta s-a nascut. Desi copilul nu participa activ la aceste petreceri, amintirile inregistrate, atat video cat si foto, ii vor face placere intotdeauna in momentul in care va intelege ce a insemnat pentru invitati si pentru parinti. 

Dupa ce copilul ajunge acasa de la maternitate si dupa ce parintii se obisnuiesc cu noul statut, urmeaza pregatirile de botez. Botezul va fi prima petrecere data pentru copil si ca orice alta petrecere succesul sau depinde de organizare. 

Alegerea meniurilor trebuie sa se faca astfel incat mancarea sa nu fie prea putina dar nici prea multa. Meniurile se aleg in functie de durata evenimentul si bauturile comandate trebuie sa acopere gusturile invitatilor. 

Alegerea muzicii este foarte importanta pentru ca muzica va intretine petrecerea. Sonorizarea de calitate proasta nu va fi pe placul invitatilor. Playlistul trebuie sa satisfaca gusturile invitatilor. 

Succesul unui botez sta in combinarea perfecta a factorilor enumerati mai sus. Daca alegerea locatiei si a meniurilor este simpla, deoarece trebuie urmarite numai aspecte clare, alegerea muzicii poate sa fie o problema. Din acest motiv apelarea la profesionisti este o varianta recomandata. Acestia pot sa asigure o sonorizare de exceptie pentru botez in functie de diversi factori precum marimea locatiei si numarul de invitati. 

Sonorizarea buna nu inseamna un volum foarte mare ci presupune calitate, lipsa distorsiunilor, iar volumul ar trebui sa fie suficient de tare pentru o petrecere, dar nu atat de tare incat invitatii sa fie nevoiti sa tipe pentru a se auzi intre ei.