O petrecere de majorat are de cele mai multe ori nevoie de un serviciu de organizare foarte bine pus la punct. La Restaurant Mon Paris ne ocupa de organizarea petrecerii tale pentru ca totul sa fie exact asa cum iti doresti. In continuare iti oferim cateva sugestii pentru alegerea meniului de petrecere.

 

Organizari majorate Bucuresti - sfaturi pentru alegerea meniului

Pentru fructe, urmariti un amestec de pepeni, cum ar fi pepene verde si pepene galben, si fructe de padure, cum ar fi capsuni, afine si zmeura. Cautati fructe coapte, care sunt in sezon pentru cele mai bune ingrediente de degustare.

Platourile de legume includ adesea morcovi, castraveti, broccoli si conopida, si sunt de obicei asociate cu un sos.

Serviti un aperitiv de amidon pentru o optiune mai satioasa. Incercati felii de pizza, macaroane si branza, sau bruschette. Branzeturile  se imperecheaza bine cu aperitivele amidonoase. 

Oferiti gustari rapide, cum ar fi alune, chipsuri sau covrigi. Puneti niste chipsuri sau nuci intr-un castron si puneti-l pe masa pentru a satisface poftele pentru ceva crocant. Serviti sosuri sau hummus pentru o aroma extraordinara. 

Alegeti un fel principal pe baza preferintelor oaspetilor dvs. Spre deosebire de aperitivele, care ofera o varietate pentru a va multumi cei mai multi oameni intr-o petrecere mare, felul principal va fi mai specific si, eventual, mai polarizant, daca unui oaspete nu-i place oferta de hrana.

Alegeti o masa mai simpla, atragatoare pentru toti, daca vor fi multi participanti. Va puteti astepta ca un grup mic de adulti sa fie mai flexibil si dispus sa incerce noi feluri de mancare.

Daca este vorba doar de unul sau doi copii, luati in considerare pregatirea unui meniu separat. Acest lucru va va oferi mai multa libertate de a alege un fel principal doar pentru adulti.

Serviti carnea de pui pentru o mancare mai usoara si mai putin formala. Puiul este, de asemenea, destul de universal popular si mai putin costisitor. 

Spanacul, sparanghelul sau ciupercile portobello sunt o alegere buna pentru mancare cu pui.

Servti carne de vita pentru o masa mai versatila. Puteti feri carne de vita in multe directii diferite: friptura sau chiar gratar, in timp ce coastele vor face lucrurile distractive si dezordonate. Luati in considerare atmosfera pe care o doriti la petrecere.