Te asteptam la Mon Paris pentru a organiza majoratul adolescentului tau! Putem organiza cele mai interesante petreceri si ne vom baza pe sugestiile tale pentru ca totul sa iasa perfect. In continuare iti explicam mai multe despre participarea adolescentilor la petreceri si speram sa te ajutam sa vezi cu ochi buni acest lucru.

 

Localuri majorat Bucuresti - sfaturi pentru parinti

Majoritatea parintilor care incearca sa-si insoteasca copiii la petreceri fac acest lucru din cauza temerilor lor. Indiferent daca se tem ca copilul lor bea prea mult, este ranit, sau i se intampla ceva, toate precautiile parintilor provin din temeri. Pe de o parte, aceste temeri sunt de inteles. Vedeti povestiri de groaza la stiri, insa daca gasiti un restaurant potrivit pentru petrecere lucrurile vor ramane sub control. 

Cu toate acestea, adevarul este ca ceea ce majoritatea parintilor considera a fi daunator este un procent atat de mic. Adolescentul tau are sanse mai mari sa pateasca altceva decat sa se raneasca la o petrecere deci ii poti face cu incredere petrecerea de majorat la restaurantul nostru. 

Pentru ca trebuie sa accepti faptul ca adolescentul tau va participa la petrecere (odata ce ai 18 ani nu-l poti opri), cel mai bun lucru este sa accepti acest lucru si sa fie echilibrat astfel incat sa faca alegeri bune.

Atunci cand adolescentii au o relatie proasta cu parintii lor intra in necazuri la petreceri. Pentru ca sunt raniti sau suparati de parintii lor, ei vor actiona in moduri ciudate la aceste evenimente si acolo se intampla problemele. Daca doriti sa va pastrati copiii in siguranta la petreceri, aveti o relatie grozava cu ei, astfel incat acestia nu o vor folosi ca pe o ocazie de a se descurca.

Desi este o idee buna sa credeti ca copiii sa nu consume alcool pana la varsta de 21 de ani, acest lucru nu se va intampla. Alcoolul este usor de obtinut si toate petrecerile il au. De fapt, nicio petrecere nu este de fapt definita ca petrecere decat daca are macar putin alcool. Asadar, acceptati faptul ca atunci cand adolescentul vostru va spune "ma duc la o petrecere", ceea ce el spune cu adevarat este: "Voi pleca cu o gramada de oameni acolo unde exista muzica tare si alcool" .