Pizza este un aliment foarte amuzant si pentru cei mici deoarece acestia pot sa o manance direct munca. Acest mod de a manca pizza este si cel mai corect. Cutitul si furculita sunt optionale si atunci cand sunt folosite arata un mod nefiresc de a consuma pizza. Mai jos va prezentam si cateva reguli care ar trebui sa fie urmate pentru modul in care ar trebui servita pizza.

Cititi mai multe despre pizza delivery.

In momentul in care pizza este servita ea trebuie sa fie calda. Se accepta si exceptii in momentul in care pizza este livrata si pentru a remedia situatia este de ajuns o jumatate de minut pentru a o reincalzi la temperaturi optime. 

Pentru mai multe informatii accesati si paginile Pizza in Social Media, Tot ce nu stiati despre pizza si Napoli locul in care s-a inventat pizza.

Pizza la domiciliu Bucuresti Sector 2

Pizza rece se accepta dimineata si poate sa constituie un mic dejun. Incalzirea se face doar la cuptorul cu microunde si aceasta este singura metoda corecta cu ajutorul careia se incalzeste pizza. Va trebui sa avem grija si ca pizza sa nu se incalzeasca foate mult. O pizza incalzita excesiv poate deveni uscata sau prea crocanta. 

Regulile pentru o pizza perfecta garanteaza ca produsul care rezulta va fi mult mai gustos decat sperati. Pentru ca o pizza sa iasa foarte bine este o ordine specifica a ingredientelor adaugate. Putem avea fie sos, cascaval, topping, cascaval si decor dar putem sa avem si ulei, cascaval, topping, cascaval, decor.

Va fi nevoie de doua trei linguri de sos pentru o pizza de dimensiuni mici pe care urmeaza sa le intindem uniform folosind o lingura mare. Uleiul se va intinde pe blat cu o pensula de bucatarie si ulterior se va turna inca putin pe pizza daca este necesar. Se va adauga  o jumatate din cantitatea de mozzarela sau de cascaval pe acest sos sau pe ulei si apoi se va adauga cealalta jumatate pe topping. Pizza poate fi decorata dupa ce iese de la cuptor.

Toate ingredientele utilizate pentru pizza ar trebui sa fie gata simultan. In  cazul in care este nevoie ingredientele se vor prepara cu putin timp inainte de a incepe, de exemplu cele care se coc greu sau cele care se scurg cum ar fi ciupercile proaspete care sunt taiate mare. 

Ingredientele gatite se vor raci inainte sa se puna peste aluat. Toppingul fierbinte adaugat peste aluat va strica aluatul. 

Pizza se coace in cuptoare foarte incinse. In cazul in care cuptorul poate fi incins la 500 de grade atunci este perfect. Temperaturile mai mici sunt acceptate, dar vor face ca timpul de coacere sa fie mai mare. Pizza crocanta se gateste pe pietre speciale sau intr-un cuptor bine incins. Pentru pizza se recomanda piatra speciala si lopata pentru bucatarie.